frontConferinta2018 ro 

Obiectivele Conferinței

Conferinţa Internațională “Managementul şi Utilizarea Eficientă a Apei 2018” vine în întâmpinarea provocărilor cu care se confruntă profesioniștii din sectorul apei și care îi motivează să se concentreze tot mai mult asupra aspectelor legate de eficiența muncii lor.

Tematica propusă răspunde problemelor actuale din domeniu, deschizând calea dialogului și colaborării între profesioniști. Lucrările care vor fi prezentate vor trata studii de caz, bune practici, urmărind în principal creșterea eficienței proceselor, tehnologii și echipamente performante, dar și reutilizarea materială și energetică a apelor. Teme dedicate adaptării infrastructurii de apă la schimbările climatice sunt de asemenea incluse în programul conferinței.

Conferinţa Internațională “Managementul şi Utilizarea Eficientă a Apei 2018” va sintetiza noile modalități de creștere a eficienței proceselor și tehnologiilor din sectorul apei în România, în regiune și pe plan internațional.
Conferința va fi parte importantă a Forumului Regional al Apei Dunăre - Europa de Est organizat de Asociația Română a Apei în perioada 14-16 Mai 2018.

Conferința Internațională
Managementul și Utilizarea Eficientă a Apei 2018

Program

Luni, 14 Mai 2018
- Deschiderea oficială a Forumului Regional al Apei Dunăre - Europa de Est
- Deschiderea oficială a Conferinței Internaționale Managementul și Utilizarea Eficientă a Apei 2018
- Sesiuni tehnice de specialitate
- Cina
Marți, 15 Mai 2018
- Sesiuni tehnice de specialitate
- Cina
Miercuri, 16 Mai 2018
- Sesiuni tehnice de specialitate
- Ceremonia de închidere